Fizetési és szállítási információk

Reméljük, hogy itt talál valami különlegeset neked vagy szeretteinek, itt a Deco Shades . Ha olyan kérdése van, amelyre az alábbiakban nem válaszolnak, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.

 

Fizetés

A Deco Shades PayPal vagy banki átutalással fogadja el a kifizetéseket . A termékek PayPalon keresztüli fizetéséhez nincs szüksége PayPal-fiókra:

Pénztár alatt kiválaszthatja a PayPal lehetőséget . A megrendelés benyújtása után kattintson a " Fizetés " gombra. Lapozzunk lefelé, és látni fogja a lehetőséget, hogy fizetni egy hitelkártya vagy betéti kártya nélkül , hogy iratkozzon fel a PayPal számla.

A csomagokat nem küldjük el, amíg a fizetés meg nem érkezik. 

Ha problémái vannak a PayPal-lal vagy a tranzakció bármely más szempontjával, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Dolgozunk veled az Ön igényeinek kielégítése érdekében.

 

Szállítás

Mivel minden termékünk kézzel készített, 2 hetet vehet igénybe a szerelvény gyártása. A népszerű szerelvények és csereüveg árnyékolók raktáron vannak, és 1-2 napon belül szállíthatók. Kérjük, várjon további két-tíz munkanapon belül a szállítást, tartózkodási helyétől függően.

A szállítási díj 9 €, ha megrendelése meghaladja a 150 €, INGYEN szállítjuk az árut !

Jelenleg a következő országokba szállítunk:

Ausztria
Belgium
Bulgária
Horvátország
Csehország
Dánia
Anglia
Észtország
Finnország
Franciaország
Németország
Görögország (csak szárazföldi)
Olaszország
Lettország
Litvánia
Luxemburg
Hollandia
Lengyelország
Portugália
Románia
Szlovákia
Szlovénia
Spanyolország
Svédország

Ha az Ön országa nem szerepel a listán, de érdekli a termékünk, vegye fel velünk a kapcsolatot a speciális szállítási díj kiszámításához.

Cart  

No products

Shipping 0,00 €
Total 0,00 €

Check out